Hírek
Fejléc kép Tisztelt Siófok Polgárai
 

A Siófok kártya hivatalos honlapjának ( www.siofokkartya.hu ) üzemeltetője Siófok Város Önkormányzata.

Székhelye: 8600 Siófok, Fő tér 1.
 
Siófok Város Önkormányzata tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
 
A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat Siófok Város Önkormányzata elsősorban tájékoztatás céljából teszi közzé. A honlap teljes tartalma Siófok Város Önkormányzata, mint Üzemeltető tulajdona.
 
Siófok Város Önkormányzata előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni, ugyanakkor hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes- saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében -, /nem kereskedelmi célra/ letöltse, Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
 
Siófok Város Önkormányzata nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
 
Siófok Város Önkormányzata fenntartja a jogot a honlap tartalmának értesítés és indoklás nélküli bármely időpontban történő, módosítására, illetve hogy a honlap elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse.
 
Siófok Város Önkormányzata törekszik a honlapon megjelenő adatok és információk folyamatos frissítésére és aktualizálására, ugyanakkor a honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, elírásokból, pontatlanságokból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget Siófok Város Önkormányzata kifejezetten kizárja.
 
Siófok Város Önkormányzata nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez Siófok Város Önkormányzata weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. Valamint a weboldal(ak) tartalmának jogosulatlan, az üzemeltetőn kívül álló okból történő megváltoztatásáért sem vállal felelősséget.
 
A felhasználók felelőssége a vírusok és minden más káros tartalom elleni védekezés, illetve annak biztosítása, hogy a megtekintett weboldalakról ilyenek ne kerülhessenek számítógépükre, ezzel kapcsolatos minden felelősséget kizár az Üzemeltető.
 
Siófok Város Önkormányzata bármely, a weboldal(ak) használata során tudomására jutott személyes adatot a 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény a rendelkezései szerint kezeli.
 
Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja Siófok Város Önkormányzatához, ezzel hozzájárulását adja, hogy azt Siófok Város Önkormányzata az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa és kezelje. A megadott adatok kezeléséről a honlapon feltöltetett ÁSZF (általános szerződési feltételek) részletesen rendelkeznek és informálnak.